Viikko viherkävelyterapiaa


13.12 su, junalla Hämeenlinnaan, että on vauhtia ja tapahtumia lapsiperheessä! Viikon vauhdikkain päivä. Ihanat lapset!

14.12, ma mentiin, turvatarkastukseen jäi miehen kameralaukusta ahkion aisojen kiristysavain. Pöh. Vähän outo olo, ajatukset hiihtovaelluksessa.
Ei reissuja, kaupunkielämää, sekosin jouluvaloista

15.12 ti, vuorilla sateista, ei mentykään Levada Da Serralle kuten oli tarkoitus vaan ajettiin bussilla eteenpäin Faialiin ja käveltiin siellä ja Porto de Cruzissa missä oli aurinkoista.

  

 


 

 


 

 

16.12. ke, otettiin bussi kohti länttä, käveltiin  Levada do Nortea Quinta Grandesta Boa Morteen ja otettiin sieltä koulubussi Ribiera Bravaan ja sieltä bussilla Funchaliin
 


 

 


 

Vuoria, aurinkoa, merta kukkasia - jee :D

 

 

17.12. to, otettiin bussi Encumeadaan keskiylängölle tuhanteen metriin ja tarkoitus oli kävellä siellä paria Levadaa pitkin eli Forte ja Rabacas Levadaa pitkin. Mutta siellä ylhäällä tuuli niin järkyttävästi, että se heitteli meitä kuin rukkasta, ei vaan mitenkään uskallettu lähteä maastoon, rankkoja sateita pyyhki yli välillä. Odotettiin puolen päivän ihmettä (=sää muuttuu täysin), joka ei koskaan tullut. Otettiin taksi Ribiera Bravaan, tiellä oli kiviä, isoja oksia, paljon vettä. Mie lilluin illlalla Spassa.
 


  

Kuppilan oviseinä keinui tuulessa


jatkuu