Kolmen ruskeatoppatakkisen ja mustatoppahousuisen naisen kulttuurimatka Inariin, reissuraportti

eli itkijänaiset  tositoimissa ;-)

 

Vettä olisi ollut jos joku älypää ei olisi kairannut pohjaan ja tylsistyttänyt kairaa..

 

kuvat on pääosin kännykkäkameraräpsyjä, siis taidetta ;D

 

 

 

 

 

 

Revontuliteatterista

 

 

Viikonlopun nautittu kattaus löytyy täältä:

 

Mutta sitten alkoi kotimatka

 

Saariselän aita

 

 

Nämä kaksi ylempää samoilta jalansijoilta eri suuntiin..

 

 

 

pakollinen porokuva

 

Sininen tuli

 

 

Aurinko laski metsänreunaan

 

 

Reissunaisen aistikkaasti katettu iltapalapöytä

 

 

Takaisin sälää -sivuille

 

 

 

Mitä tapahtui maanantaiaamuna Tampereen juna-asemalla?

-

Noh: Leenu, Liinu ja Tiinu reissussa

 

Maanantaiaamuna Tampereen rautatieasemalla tapahtui: Tultiin siis kolmeen naiseen yöjunalla Rovaniemeltä. Leenu ja Liinu (luotettavat, vastuuntuntoiset aikuiset naiset) olivat keskenään makuuvaunuhytissä ja Tiinulla oli eri hytti monen vaunun päässä. Sopivat että tavataan aamulla ulkona.

Tiinu nousi aamulla hyvissä ajoin, meni ulos ja maleksi autojunavaunun purkupaikalle. Rupatteli tuntemattomien kemijärveläisten kanssa ja ihmetteli että missäs tyttäret. Viimein alkoi autojunavaunun purku ja Tiinu soittamaan autonomistajalle.

Leenu vastaa ja kiljahtaa puhelimeen. Tiinu kysyy, että "missä te olette". Leenu parahtaa että "apua, me ollaan junassa, me nukuttiin pommiin, tuu pysäyttämään juna". Tiinu että "joo joo huono vitsi, ulos sieltä kuppilasta", mutta kun taustalla oli Liinun hätäinen kiljunta, Tiinu jätti tavaransa ja juoksi niin lujaa kuin pystyi junalle.

Tiinu paineli juostessaan junan ovia auki, ettei juna lähtisi ja viimein pääsi Leenun ja Liinun vaunulle. Heillä oli invahytti oven edessä. Tiinu seisoi oven välissä. Leenu veti toppatakkia yöpaidan päälle, Liinu alkoi riisuuntumaan.  Tiinu meni ihan sanattomaksi kun Liinulla oli ihan paljas yläkroppa. Näkymä asemalaiturille kun avoimista ovista oli hyvä jos ei täydellinen. Ja varmasti kaunis. Leenu heitti tavaraa Tiinulle joka heitti niitä laiturille. Liinu saa takin vetoketjun jumiin, Leenu vaunun tyhjäksi heidän tavaroista, huopatossuissa paljaat varpaat, rouvilla toppahousut puolitangossa.

Leenu lähtee juoksemaan auton avainten kanssa autovaunulle, Tiinu kerää Leenun tavaroita laiturilta, Liinu napittaa toppatakkinsa, sillä vetoketju on jumissa. Onneksi takin nepparit ei aukea kun Liinu heittää Savotan selkäänsä.

Ei siellä ollut montakaan autoa jumissa Leenun auton perässä ja aika pitkämielisiä olivat.

Liinu: "Kaikki jotenkin kulminoitui siihen asemalaiturille kun teidän tummat hahmot katosivat aamun hämärään ja mie siinä ihmettelin kasaa tavaroita maassa. Takin vetoketju jumissa yläpäässä, ja takki helmasta auki ylös asti. Onneks takissa on myös ne nepparit. Alla oli tosiaan vain kaulahuivi. Lopullisesti repesin kun kotona riisuin takin, ja huomasin housujen vetoketjun ja vyön olevan myös auki, samoin kenkien vetoketjut oli auki. Ihme etten kompastunut matkalla, eikä takki levähtänyt auki kun heitin rinkan selkään."

 Olisi ollut ihan säpäkkä lyhytfilmi ;D                       

Tuskin jaksamme odottaa ensi vuotta!!!