Hammastunturi

syys 2000 Hammastunturin poikkivaellus, ihan hehkutusvapaa, pitäisipä joskus antautua, vieläkin muistan sen palon

marras 2000 Lähinnä Kirakkajoensuulla nautiskelua, tulilla istumista, porolauman uho on jäänyt kertomatta

kesä 2003 Pyörimistä ympäriinsä, rapsakkaa oli, kamerasta loppui alkumatkasta akku, lyhyitä päivämatkoja, toljottelua

helmi 2004 Sompiolta Suivakolle, siitä RiekkokämpälleTaimenjärven kautta Juntinojalle, talvivaelluksen täysi kirjo! kahlaamisesta nautiskeluun

huhti 2004 Poikkihiihto Rautujärveltä Pokan tielle, hyvin vaihteleva reissu – tapahtui paljon, kannattaako seurata keinoa??

elokuu 2005 Pyörimistä, Taimenjärveltä Kultalan kautta Hammastunturiin, sieltä Kirakkajoelle ja Rautujärvelle ja pois. Kuvat

lokakuu 2005 Siskon kanssa Suivakon tuntumassa, aivan huima kokemus – päälamput pettivät, “aistitko onko meillä järvi oikealla??” – siinäpä haistelimme 😉

syyskuu 2007 Äidin kanssa ruskaretkellä, mahdottoman hieno ruska oli!! Ja mulla on hervottoman kovakuntoinen ja kestävä äiti!!

kesäkuu 2010 risukeitin pääsi eka retkelle. Yritin grammata, mutta kilometrin kuljettuani juoksin takaisin autolle ja vaihdoin rosnan putkirinkkaan.

ruska 2011 oli upea Ivalojoella

huhtikuu 2014 Rahajärveltä Hammastunturille Kirakkajokeapitkin ja Koijerijärven kautta takaisin

Lemmenjoki-Hammastunturi:

maalis-huhti 2005 ensin hiihtovaellusta Lemmenjoella, sit Hammastunturissa oleilua ja ihmettelyä, tunteita laidasta laitaan. Herttainen poromies Vaskojärvellä!!

kesä 2005 Raahaten Avisuorajoen alkuun, sieltä meloen Lemmenjoen ja Hammastunturin poikki Ivaloon, koskia voi laskea myös silmät kiinni!

loput tulee, kunhan ehdin, eli heti eläkkeellä ;D